7 Mayıs 2010 Cuma

http://haber.mynet.com/detay/yasam/arilar-bu-hale-soktu/509848



mynet haberde rastladığım haber

ARILAR
Bursa'da bir fabrikanın kaynak işlerini yapan işçilere altı düşen kovandan çıkan arılar saldırdı. Olayda 2'si ağır 4 işçi hastanelik oldu.

Güncelleme:07 Mayıs 2010

BURSA (İHA) - Edinilen bilgiye göre, Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi'nde bir tekstil fabrikasında kaynak yapan 4 işçiye, yandaki fabrikanın bahçesinde altı çıkan kovandaki arılar saldırdı. Profilleri kaynatan Talip K. (55), birden başına üşüşen arılar tarafından onlarca yerinden sokuldu.

Talip K.'nin bağırması üzerine yardımına koşan arkadaşları Recep Arı (60), Yasin Saltürk (50) ve Bayram Gülser (50) de arıların saldırısından nasibini aldı. Yüzlerce arı tarafından saldırıya uğrayan Talip K.'yi kurtarmak isteyen 3 kişi de arılar tarafından kollarından, başından ve kafasından sokuldu. Fabrikadaki diğer çalışanların müdahalesiyle arılardan kurtarılan 4 işçi, olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ambulansı ile Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı

Durumu ağır olan Talip K.'nin kafasındaki ve kollarındaki iğneler çıkarılırken, diğer 3 kişi de alerji aşısı vurularak müşahede altına alındı.

Recep Arı, "Fabrikanın camından baktığım sırada adamın başına arılar üşüşmüştü. Can havliyle bağırıyordu. Ben de koşarak yanına gittim. Elimdeki şapkayla yüzünü gözünü sildim. Her silişte 50-60 arı yere düşüyordu. Kollarından tutarak zor kurtardık" diye konuştu.

Arıların saldırısına uğrayan Talip K. ile Yasin Saltürk'ün durumunun ciddi olduğu öğrenildi

Kazazedelere geçmiş olsun dileklerimle acil şifalar dilerim.
ARILAR HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZ
http://haber.mynet.com/detay/foto-analiz/arilar-hakkinda-bilmedikleriniz/509595/1#haber-baslik

Hiç yorum yok: